Erfaring

Erfaring

2020 --> nu: Selvstændig psykolog med praksis i Ringsted.


2020-2024: Tilknyttet Ringsted Krisecenter som ekstern børnepsykolog.
På krisecenteret har jeg støttende samtaler med børn, der bor på krisecenter sammen med deres mor, fordi de har oplevet vold i nære relationer.

2019-2024: Ansat som intern psykolog på specialskole for elever med fysiske og psykiske handikap (Ådalskolen i Ringsted):
Som psykolog på Ådalskolen arbejder jeg med rådgivning og vejledning til lærere, pædagoger og forældre omkring børn i sårbare positioner. En af psykologens vigtigste funktioner er at arbejde med udvikling af pædagogiske læringsmiljøer. Gennem samtaler med henholdsvis; lærere, pædagoger samt børn og forældre arbejdes for en helhedsorienteret indsats for at hjælpe til dér, hvor udfordringer opstår. I mit arbejde er jeg bl.a. ansvarlig for: Psykologiske undersøgelser af børn og pædagogiske læringsmiljøer, individuelle samtaler med børn, korterevarende rådgivningsforløb med forældre, supervisionsforløb af pædagoger og lærere, organisatorisk udvikling samt sparring med ledelsen for at skabe udvikling og implementering af tiltag, der styrker fællesskabets evne til at tage vare på børnenes trivsel og udvikling.

Feb. 2017-2019: Ansat som psykolog og familiebehandler i Familiehuset i Ringsted kommune: Familiehuset har til formål at støtte børn, unge og familier i udsatte positioner til et mindre sårbart sted at stå samt styrke forældrene i deres forældreskab. Familiehuset tilbyder indsatser med et forebyggende samt behandlende formål til familier med børn og unge i alderen 0-23 år i Ringsted Kommune. Indsatsen gives i tæt samarbejde med Socialrådgivere, skoler og daginstitutioner med henblik på at skabe positiv forandring i familien samt sikre børn og unges trivsel og udvikling. I min ansættelse i Familiehuset arbejder jeg primært med familiebehandling samt individuelle- og gruppesamtaler med børn og forældre. Endvidere forestår jeg psykologiske undersøgelser af børn og familier med henblik på at beskrive behov og anbefale relevant intervention.

2009-2017: Ansat som psykolog ved Kompetenceenheden/Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning i Ringsted kommune.I Kompetenceenheden arbejdes med udvikling af pædagogiske miljøer såvel som læringsmiljøer. Gennem samtaler med ledere af skoler og børnehaver, lærere, pædagoger samt børn og forældre arbejdes for en helhedsorienteret indsats for at hjælpe til dér, hvor udfordringer opstår. Som psykolog var jeg ansvarlig for psykologiske undersøgelser af enkelte børn og pædagogiske læringsmiljøer, individuelle samtaler med børn og forældre, supervisionsforløb af pædagoger og lærere, organisatorisk udvikling på de enkelte daginstitutioner og skoler samt sparring med ledelsen for at skabe det bedst mulige rum for udvikling og implementering af tiltag, der styrker fællesskabets evne til at tage bedst muligt vare på børn. Endvidere fungerede jeg som projektleder og stod for projektbeskrivelse og udvikling af udviklingsprojekter særligt inden for daginstitutionsområdet.

2002-2009: Ansat som Psykolog ved Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning (PPR) i Birkerød/Rudersdal kommune. Som psykolog hos PPR i Rudersdal kommune arbejdede jeg med rådgivning og vejledning til lærere, pædagoger, forældre og daginstitutions- samt skoleledere omkring børn i udsatte positioner. Mine opgaver indebar supervisions- og sparringsforløb med pædagoger og lærere, organisatorisk udvikling på daginstitutioner og skoler samt sparring med ledelse for at skabe det bedst mulige rum for udvikling og implementering af tiltag, der styrker fællesskabets evne til at tage bedst muligt vare på børn. Endvidere var jeg ansvarlig for psykologiske undersøgelser af børn samt rådgivende samtaler med forældre.